Как да изберете дънки за вашия тип тяло  – ръководство за покупка на дънки за жени

Облеклото от деним никога няма да излезе от мода по света, тъй като материята е издръжлива, удобна за носене и ви кара да изглеждате елегантно и модерно. Не само мъжете, но и жените обичат да носят дрехи от деним, показвайки извивките си в тесни дънки.

Как да изберете дънки за вашия тип тяло  - ръководство за покупка на дънки за жени

Мъжете обикновено избират ежедневни облекла и избират тесни или обикновени дънки, докато жените са по-предпазливи и избират тесни или прилепнали дънки, които не само ги карат да изглеждат в добра форма, но и им позволяват да носят небрежно туники в комбинация с тях.

Но много от тях не намират подходящите дънки според типа на тялото си, в резултат на което прeправят модела, което ги кара да изглеждат непривлекателни в тях. Ето защо тук сме ви предложили няколко съвета, за да изберете подходящите дънки за вашия тип тяло.

Ръководство за покупка на дънки за жени

Пет съвета за закупуване на маркови дамски дънки онлайн според формата на тялото

1. Избирайте висока талия за тежкия тип долна част на тялото

Ако горната част на тялото ви е по-слаба и носи по-тежки бедра или ханш, трябва да изберете дънки с висока талия, които ще я подчертаят. Уверете се, че избирате дънки, които се стесняват към глезена ви, за да може да подчертават фигурата ви по-добре. Ако изберете разкроен модел дънки, те могат да направят фигурата ви да изглежда по-голяма. Дънките с висока талия са идеални и за жени с по-висок ръст, тъй като могат удобно да прилягат към бедрата, което прави фигурата ви да изглежда стегната и по-привлекателна.

2. Изберете дънки със средна височина за тежката горна част на тялото

Ако горната ви физическа структура е по-тежка от долната, изберете дънки със средна талия, които ще ви подхождат най-добре. Въпреки че можете да изберете и дънки с висока талия, но с широки крачоли, или със 7/8 дължина , или тип чаралстон , за да изглеждате във форма и стилни. Но се уверете, че не купувате изключително тесни или прилепнали дънки, а избирате леко свободни, защото в противен случай ще покажат необикновената V-образна форма на тялото.

3. Средена/висока талия за по-пищните дами, които са макси размер

Ако сте макси дама или имате тяло, за което са характерни пищните извивки, имате нужда от макси дънки със средна или висока талия, предимно в черен или тъмносин нюанс, които ще ви придадат добре структурирана фигура. Изберете прилепнали дънки с разтеглива материя, която също така ще помогне на краката ви да изглеждат по-дълги. Подобни дрехи и артикули можете да откриете в онлайн магазина за макси мода Monte Cervino.

Без значение какъв е ръстът ви, носенето на такива дънки ще ви помогне да изглеждате добре, но не забравяйте да изберете подходящ топ, който да покрива горната част на тялото ви, без да показва корема ви.

4. Ниската и средната талия подхождат на високи и слаби жени

Ако сте висока и фигурата ви е слаба, тогава средната и ниската талия ще ви подхождат най-добре. Ако изберете дънки с разкроени крачоли, очертанията им ще придадат на телосложението ви издължена фигура. Можете да опитате и дънки тип „boyfriend“ и „mom“, подвити в долната част на крачола, които ще добавят малко тонус към фигурата ви, тъй като носенето на такъв стил дава напълно свободна форма от ханша до бедрата.

5. Опитайте с изрязани до глезена или с висока талия за дребния тип тяло

Ако тялото ви е дребно, това не означава, че сте кльощави, а по-скоро показва, че сте по-ниски, слаби и можете да си купите дънки с детски размер. Макар че ще е трудно да намерите подходящата дължина, най-хубавото е, че всички видове силуети ще изглеждат подчертаващи върху вас. Ако искате да изглеждате по-високи, изберете дънки до глезена или с висока талия и 3/4 дължина, които можете да носите на високи токчета, за да се разхождате стилни и да останете модерни.

Горепосоченото ръководство за покупка на дамски дънки може да ви помогне да намерите най-доброто според вашия тип тяло. Но винаги имайте предвид, че когато купувате дамски дънки онлайн, еластичните материи са универсално подчертаващи, а високите талии са подходящи за жени с извивки. Докато от друга страна, ниските талии и торбестите силуети са най-подходящи за кльощави жени, а разкроените силуети помагат да добавят дължина, полезна за жени с нисък и ябълков размер на тялото.